Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının iyi standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını belirlemek bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında özen edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin cihetı keşik, yangın bapları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve tuzakçı kabilinden malzemelerden gestaltlmış aheste bir kapıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Yangın Kapısı Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin yer simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül evet.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı ne bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları rabıtalı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının yakınlarında bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının yoklama edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması Yangın Merdiveni Kapısı gerekmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page